• Címlap
 • Kezelt Alapok
 • GRAN Kockázati tőkealap
  Gran II Kockázati Tőkealap
  Solva Magántőkealap
 • Hírek
 • Közzétételek
 • Elérhetőség

 • Befektetések


  DataMagic Hungary Kft.

  DATAMAGIC
  Befektetés időpontja: 2014
  A DataMagic Hungary Kft. fő tevékenysége saját integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztése, értékesítése és bevezetése. A fejlesztés eredményeként egy olyan ERP keretrendszer jön létre, mely a lokalizációs módosítások után megállja a helyét regionális piacokon. A fejlesztési időszak során létrejönnek olyan rész megoldások (pl. „dobozos” szoftver), melyek önállóan is értékesíthetővé válnak, mind a haza, mind pedig a regionális piacokon.
  Honlap:http://www.datamagichungary.eu/

  Energy Hungary Zrt.

  ENERGY
  Befektetés időpontja: 2014
  Az Energy Hungary tevékenysége során az energia-megtakarítás és költségcsökkentés elérését/energiafelhasználás csökkentését célzó energiaauditot, energetikai tanácsadást, energetikai beruházások kivitelezését, finanszírozását, üzemeltetését és karbantartását végzi.
  Honlap:http://energy-hungary.hu/

  Cycleme Bérkerékpár Rendszerek Kft.

  CYCLEME
  Befektetés időpontja: 2014
  A Cycleme Kft. a Neuzer Kft. és a Gran II Kockázati Tőkealap által közösen alapított társaság, melynek feladata bérkerékpárrendszerek megvalósítása és üzemeltetése, valamint kerékpártároló rendszerek és egyéb kerékpározáshoz szükséges eszközök fejlesztése regionális szinten.
  Honlap:http://cycleme.hu/

  KGF Hungary Kft.

  KGF
  Befektetés időpontja: 2014
  A KGF Hungary Kft. Magyarország első, alacsony hőmérsékletű pirolizálással működő gumihulladék-újrahasznosító üzemét hozta létre a Gazdasági Operatív Program (GOP) egymilliárd forintos támogatásával, emellett önerőből, bankhitelből, valamint az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogram keretében a Gran II Kockázati Tőkealap befektetéséből a bátonyterenyei ipari parkban. A 12 ezer négyzetméteres üzemcsarnokban alkalmazott alacsony hőmérsékletű, zárt rendszerű hőbontási technológiát, melyet több évtized alatt fejlesztett ki a kínai gyártó, először alkalmazzák Európában.
  Honlap:http://www.kgfpirolizis.hu

  TrustAir Aviation Kft.

  trustair
  Befektetés időpontja: 2015
  A TrustAir Aviation Kft. egészségügyi magánszolgáltatóként, magyarországi központtal, professzionális orvos csapattal végez légi betegszállítást, valamint egyéb légi szállítást a közép-kelet- európai régióban.
  Honlap:http://trustair.hu/

  Brands.hu Kft.

  brands
  Befektetés időpontja: 2015
  A brands.hu egy feltörekvő divat termékvonalat kínáló online kereskedelmi áruház. Fontos célkitűzésének tekinti a hazai tervezők, designerek népszerűsítését és határon túli exportját, valamint a nagy nemzetközi divatmárkák akciós értékesítését. A brands.hu márkacsoporthoz tartozik a citybrands.hu oldal is, ahol jelentős kedvezményekkel vásárolhatók meg szállások, élmények és szolgáltatások kuponjai. A csoport tagja a klassz.hu oldal is, amely magas presztízsű termékek forgalmazóinak közös piactereként működik.
  Honlap:http://www.brands.hu/

  Visual Europe Zrt.

  brands
  Befektetés időpontja: 2015
  A Visual Europe Zrt. vizuáltechnikai, kommunikációs és vezérlő eszközök forgalmazásával és bérbeadásával, rendezvény- és konferenciatechnikai szolgáltatások nyújtásával, valamint intelligens vezérlő rendszerek fejlesztésével és telepítésével foglalkozik.
  Honlap:http://visualeurope.com

  AgroNode Kft.

  brands
  Befektetés időpontja: 2015
  Az AgroNode Kft. célja, hogy a zöldség-gyümölcs termesztés területén jellemző értéklánc, termékpálya mentén szerveződő termelői és feldolgozói csoportosulások számára kínáljon az értéklánc egészét lefedő információ-technológiai rendszereket.
  Honlap:http://agronode.hu/

  MineData Kft.

  minedata
  Befektetés időpontja: 2015
  A MineData Kft. korszerű szenzortechnológiai rendszerek segítségével alakít ki a magas építési projektek biztonságát és minőségbiztosítását lehetővé tévő megoldást és termékcsaládot. A rendszer célja, hogy hozzájáruljon a magasépítési projektek hatékonyabb megvalósításához, és a munkavédelem megszilárdításához.
  Honlap:http://minedata.hu/

  Tundralog Technologies Kft.

  tundra
  Befektetés időpontja: 2015
  A Tundralog Technologies Kft. célja olyan, hűtőházak speciális környezeti sajátosságainak és a hűtőraktározási folyamatok specialitásainak figyelembevételével kialakított eszközrendszer megvalósítása, amely a hűtőházak számára képes biztosítani olyan innovatív raktár-informatikai funkciókat, mint az automatikus árukövetés, a hűtőházakban dolgozó gépek és emberek követése.
  Honlap:http://tundralogtechnologies.hu/

  Winery Datamanagement Kft.

  tundra
  Befektetés időpontja: 2015
  A Winery Datamanagement Kft. célja egy integrált szőlészeti és bortermelési információs rendszer technológia létrehozása és piaci bevezetése, amelynek segítségével a jelentősebb bortermelők által vezetett szőlészeti termelői hálózatok és az erre épülő borászati tevékenység megvalósulásáról egységes rendszerben, közel valós időben álljon rendelkezésre információ a menedzsment számára, ezzel elősegítve a hatékony gazdálkodást, termelést, minőségbiztosítást, készlet és anyaggazdálkodást.
  Honlap:http://winerydatamanagement.hu/

  Smart City Solutions Kft.

  smart
  Befektetés időpontja: 2016
  A Smart City Solutions Kft. stratégiai céljai, hogy technológiai integrátorként képes legyen összetett Smart City megoldások szállítására, kompetencia központként működjön, illetve piaci szempontból fenntartható üzleti modelleket dolgozzon ki és valósítson meg, amelyek a Smart City funkciók minél szélesebb körét képesek a közösség közvetlen hozzájárulása nélkül megvalósítani.
  Honlap:http://smartcitysolutions.hu/