Gran III Kockázati Tőkealap
Befektetések

ArtOrigo.com Kft.

Befektetés időpontja: 2018

Az ArtOrigoTM egy innovatív, luxus termékekre és régiségekre specializálódott online piactér, amely a világ legnagyobb galériáinak kínálatát és a professzionális design-erek, lakberendezők, építészek és műtárgy-gyűjtők támasztotta keresletet köti össze. Az ArtOrigo.com Kft. az ArtOrigoTM piactér üzemeltetésével és folyamatos fejlesztésével foglalkozik.

Honlap: www.artorigo.com

WeShop Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A WeShop Kft. által fejlesztett és üzemeltetett Smartkosár platform egy olyan intelligens bevásárlókosár-összehasonlító felület, amelynek legfontosabb funkciója a legnagyobb áruházaknál rendelhető egyedi bevásárló kosarak árainak összehasonlítása, ezáltal a vásárlók számára a heti, havi bevásárlások megkönnyítése és olcsóbbá tétele.

Honlap: https://www.fmcglab.com/investment

Radovin Nagykereskedelmi Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A Radovin Nagykereskedelmi Kft. egy innovatív online platformmal megtámogatott bor nagykereskedés. A vállalkozás nagyban épít a Radovin brand évtizedes múltjára, az ügyvezető, Radosevics Radován szakértelmére és a tevékenységet támogató innovatív IT megoldásokra.

 

Pozi Development Kft. 

Befektetés időpontja: 2018

A Pozi Development Kft. egy olyan rendszer fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik, amely az anyagmozgatással kapcsolatos tevékenységek digitálisan láthatóvá tételével a gyártáslogisztikai folyamatokban keletkező veszteségeket csökkenti. A rendszer célpiaca a globális gyártóipar, ezen belül az ellátási lánc két területe: az anyagáramlás és a raktározás-logisztika.

Honlap: http://pozidevelopment.hu/

Minden jog fenntartva 2019