Gran III Kockázati Tőkealap
Befektetések

ArtOrigo.com Kft.

Befektetés időpontja: 2018

Az ArtOrigoTM egy innovatív, luxus termékekre és régiségekre specializálódott online piactér, amely a világ legnagyobb galériáinak kínálatát és a professzionális design-erek, lakberendezők, építészek és műtárgy-gyűjtők támasztotta keresletet köti össze. Az ArtOrigo.com Kft. az ArtOrigoTM piactér üzemeltetésével és folyamatos fejlesztésével foglalkozik.

Honlap: www.artorigo.com

WeShop Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A WeShop Kft. által fejlesztett és üzemeltetett Roksch platform egy olyan intelligens bevásárlókosár-összehasonlító felület, amelynek legfontosabb funkciója a legnagyobb áruházaknál rendelhető egyedi bevásárló kosarak árainak összehasonlítása, ezáltal a vásárlók számára a heti, havi bevásárlások megkönnyítése és olcsóbbá tétele.

Honlap: https://www.fmcglab.com/investment

Radovin Nagykereskedelmi Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A Radovin Nagykereskedelmi Kft. egy innovatív online platformmal megtámogatott bor nagykereskedés. A vállalkozás nagyban épít a Radovin brand évtizedes múltjára, az ügyvezető, Radosevics Radován szakértelmére és a tevékenységet támogató innovatív IT megoldásokra.

 

Pozi Development Kft. 

Befektetés időpontja: 2018

A Pozi Development Kft. egy olyan rendszer fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik, amely az anyagmozgatással kapcsolatos tevékenységek digitálisan láthatóvá tételével a gyártáslogisztikai folyamatokban keletkező veszteségeket csökkenti. A rendszer célpiaca a globális gyártóipar, ezen belül az ellátási lánc két területe: az anyagáramlás és a raktározás-logisztika.

Honlap: http://pozidevelopment.hu/

Flight Refund Kft.

Befektetés időpontja: 2020

A Flight Refund Kft., szakosodott online jogi és pénzügyi szolgáltatóként, a légi utasok kártérítési igényeinek kezelésével, behajtásával és az ehhez kapcsolódó jogi és adminisztratív feladatok teljes körű elvégzésével foglalkozik. A cég számos, a piacon egyedülállónak számító megoldással rendelkezik, termékeivel jelenleg 12 országban van jelen.

Honlap: https://flightrefund.com/

APPERCELL Biotech Kft.

Befektetés időpontja: 2020

Az APPERCELL Biotech Kft. egy olyan integrált eszköz létrehozásán dolgozik, amely számos mérőlemezen egyszerre, emberi kéz érintése nélkül és akár hónapokon át képes tenyésztett sejtek tízezreinek elektromos aktivitását mérni. A projekt eredménye forradalmasíthatja az idegrendszeri és kardiovaszkuláris megbetegedéseket gyógyító hatóanyagok kutatását.

Honlap: https://appercell.com/

 

 

Minden jog fenntartva 2019