Gran III Kockázati Tőkealap
Befektetések

ArtOrigo.com Kft.

Befektetés időpontja: 2018

Az ArtOrigoTM egy innovatív, luxus termékekre és régiségekre specializálódott online piactér, amely a világ legnagyobb galériáinak kínálatát és a professzionális design-erek, lakberendezők, építészek és műtárgy-gyűjtők támasztotta keresletet köti össze. Az ArtOrigo.com Kft. az ArtOrigoTM piactér üzemeltetésével és folyamatos fejlesztésével foglalkozik.

Honlap: www.artorigo.com

 

Radovin Nagykereskedelmi Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A Radovin Nagykereskedelmi Kft. egy innovatív online platformmal megtámogatott bor nagykereskedés. A vállalkozás nagyban épít a Radovin brand évtizedes múltjára, az ügyvezető, Radosevics Radován szakértelmére és a tevékenységet támogató innovatív IT megoldásokra.

 

Flight Refund Kft.

Befektetés időpontja: 2020

A Flight Refund Kft., szakosodott online jogi és pénzügyi szolgáltatóként, a légi utasok kártérítési igényeinek kezelésével, behajtásával és az ehhez kapcsolódó jogi és adminisztratív feladatok teljes körű elvégzésével foglalkozik. A cég számos, a piacon egyedülállónak számító megoldással rendelkezik, termékeivel jelenleg 12 országban van jelen.

Honlap: https://flightrefund.com/

 

BOXY Logisztikai Zrt.

Befektetés időpontja: 2021

A BOXY Logisztikai Zrt. automatizált gépek és továbbfejlesztett informatikai rendszer összekapcsolásával teljeskörű fulfillment és csomaglogisztikai szolgáltatáscsomag kidolgozását tűzte ki célul, amely képes megreformálni a hazai e-kereskedelmi piacot. Az egyes webshopok kapacitásproblémáinak megoldásával és a piacon jelenleg elérhetetlen, „same-day-delivery” szolgáltatással gyorsabbá és rugalmasabbá teszi majd ügyfelei online kereskedelmi tevékenységét, amivel a fogyasztói igények magas szintű kielégítését teszi lehetővé.

 

Agroloop Hungary Kft.

Befektetés időpontja: 2022

Az Agroloop Hungary Kft. körforgásos modellben, a takarmány értéklánc alján található élelmiszeripari melléktermékeket felhasználva, automatizált fekete katonalégy lárva-farm működtetésével prémium minőségű takarmányfehérjét, takarmányolajat és talajjavító termékeket állít elő. A lárvákból előállított takarmány-alapanyagok innovatív és környezetbarát megoldásokat kínálnak a mezőgazdaság fenntarthatósági problémáira.

Honlap: https://www.agroloop.eu/

A képen szöveg, clipart, fogaskerék látható Automatikusan generált leírás

WeShop Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A WeShop Kft. által fejlesztett és üzemeltetett Roksch platform egy olyan intelligens bevásárlókosár-összehasonlító felület, amelynek legfontosabb funkciója a legnagyobb áruházaknál rendelhető egyedi bevásárló kosarak árainak összehasonlítása, ezáltal a vásárlók számára a heti, havi bevásárlások megkönnyítése és olcsóbbá tétele.

Honlap: https://www.fmcglab.com/investment

 

Pozi Development Kft.

Befektetés időpontja: 2018

A Pozi Development Kft. egy olyan rendszer fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik, amely az anyagmozgatással kapcsolatos tevékenységek digitálisan láthatóvá tételével a gyártáslogisztikai folyamatokban keletkező veszteségeket csökkenti. A rendszer célpiaca a globális gyártóipar, ezen belül az ellátási lánc két területe: az anyagáramlás és a raktározás-logisztika.

Honlap: http://pozidevelopment.hu/

 

APPERCELL Biotech Kft.

Befektetés időpontja: 2020

Az APPERCELL Biotech Kft. egy olyan integrált eszköz létrehozásán dolgozik, amely számos mérőlemezen egyszerre, emberi kéz érintése nélkül és akár hónapokon át képes tenyésztett sejtek tízezreinek elektromos aktivitását mérni. A projekt eredménye forradalmasíthatja az idegrendszeri és kardiovaszkuláris megbetegedéseket gyógyító hatóanyagok kutatását.

Honlap: https://appercell.com/

 

Leopoly Kft.

Befektetés időpontja: 2023

A Leopoly megoldása saját fejlesztésű szoftverén alapul, amely tartalmaz egy böngészőben is futtatható 3D / XR modellező és prezentációs szoftvert, illetve a hozzá kapcsolódó komponenseket, amelyek a felhasználók számára tárgyak, objektumok könnyű 3D tervezését, testre szabását, bemutatását és létrehozását teszik lehetővé, 3D nyomtatás segítségével előállíthatók a létrehozott tárgyak vagy könnyen integrálhatók egyéb felhasználási területeken.

Honlap: https://leopoly.hu/