Gran Kockázati Tőkealap Befektetések

Dating Central Europe Zrt.

Befektetés időpontja: 2014

A Dating Central Europe Zrt. 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy Közép-Európa meghatározó online társkeresőit működtető innovatív vállalatává váljon. A Dating Central Europe Zrt. üzemelteti Magyarország piacvezető társkeresőjét, a Randivonal.hu-t, valamint több más kisebb, különböző célcsoportokat megszólító online társkereső oldalt. A Dating Central Europe Zrt. a régióban hamarosan további társkeresők elindítását tervezi, meglévő szolgáltatásait pedig folyamatosan fejleszti felhasználóinak igényeit szem előtt tartva.
Honlap:
http://www.dace.hu

 

SmartAdNetwork Kft.

Befektetés időpontja: 2014

A SmartAdNetwork célja mobil hirdetési hálózat, adnetwork kiépítése és a felület értékesítése az Adverticum Zrt. internetes technológiájának mobil eszközökre való alkalmazásával.
Honlap:
http://madhouse.hu/hu/

 

IRG System Kft.

Befektetés időpontja: 2014

Az IRG System Kft. a termék- és folyamatazonosítás területén a rádió-frekvenciás azonosításra alkalmas ún. RFID chipek és ezekhez kapcsolódó leolvasó készülékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó vállalat.
Honlap:
www.irgsystem.com

 

TRP-Terenye Kft.

Befektetés időpontja: 2014
Lezárt projekt

Az Európai Unió többi tagállamaihoz hasonlóan Magyarország is kidolgozta saját hulladékgazdálkodási tervét, aminek elsődleges célja a keletkező hulladék csökkentése, illetve minél nagyobb arányú újrahasznosítása. A törekvést szem előtt tartva a TRP-Terenye Kft. egy olyan egyedülálló komplex technológiát valósított meg hazánkban, amely különböző biohulladék fajták széleskörű hasznosítását teszi lehetővé környezetbarát tüzelőanyag előállításával.

 

Borostyán Udvar Kft.

Befektetés időpontja: 2015
Lezárt projekt

A projekt célja egy Esztergom belvárosában lévő ingatlan fejlesztése és üzemeltetése, üzleti és idegenforgalmi hasznosítási céllal.

 

Warehouse Project Plus Kft.

Befektetés időpontja: 2016
Lezárt projekt

A vállalkozás egy két vidéki ingatlant magába foglaló ingatlan-portfólió üzemeltetésével és hasznosításával foglalkozik. Az ingatlanok részben oktatási, részben üzleti céllal kerülnek kihasználásra.

Liber Primus Games Kft.

Befektetés időpontja: 2014

A Liber Primus Games Kft. a Narborion Saga fantasy interaktív szerepjátszó könyvsorozat okostelefon és tablet applikációként történő elkészítésére/kifejlesztésére és e-könyv formában való kiadására jött létre.
Honlap: www.narborion.com

 

Spicy Analytics Kft.

Befektetés időpontja: 2014

A Spicy Analytics projektbe történő befektetés célja egy Közép-Kelet Európa területén egy egységes egészségügyi adatbázist létrehozása. A nagymintás tény adatok segítségével a társaság támogatás nyújt mind a klinikai kutatás mind az egészségügyi piackutatás területén.
Honlap:
www.spicyanalytics.com

 

BookAffect Kft.

Befektetés időpontja: 2014

A BookAffect tevékenysége interaktív, animált e-könyvek készítését támogató program kifejlesztése és piacra vitele. Az egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével fejlesztői tudás és kapacitás nélkül bárki készíthet e-könyvet, tizedére csökkentve ez által az előállítási költséget.
Honlap:
http://www.story2go.com

 

HEBBO Kft.

Befektetés időpontja: 2015

A befektetés célja egy stabil bevételi potenciállal bíró ingatlan-portfólió üzemeltetése és fejlesztése vidéki helyszíneken.

 

Livita Investment Kft.

Befektetés időpontja: 2015
Lezárt projekt

A Livita Investment Kft.-be való befektetés célja egy esztergomi munkásszálló kialakítása és üzemeltetése, a térség legnagyobb munkaadó vállalatainak közvetlen közelében.

 

Spinto Hungária Kft.

Befektetés időpontja: 2016

A projekt célja egy egyedülálló precíziós szerszámgyártó üzem felállítása és üzemeltetése, a kelet-közép-európai autóipar növekedésére és a kiemelkedő színvonalú magyar mérnöki tudásbázisra alapozva. A számos új munkahelyet teremető innovatív projekt az elmaradottnak számító észak-magyarországi régióban, Miskolc térségében kerül megvalósításra.